9.2/10 op basis van 416 reviews

Chobe Safari Lodge

De Chobe Safari Lodge ligt aan de oevers van de rivier Chobe, aan de rand van het Chobe National Park. Kasane ligt op de grens van Botswana, Namibië, Zimbabwe en Zambia. Een verblijf in de Chobe Safari Lodge biedt een ​​uitstekende uitvalsbasis voor dagactiviteiten in Chobe National Park, Victoria Falls of Caprivi.

De lodge heeft een goed restaurant met een terras vanwaar u prachtig uitzicht heeft over de rivier. De verschillende kamers zijn uitgerust met luxe faciliteiten en dicht bij het hoofdgebouw. Chobe Safari Lodge is onlangs gerenoveerd en heeft sindsdien safari kamers met een bijzonder uitzicht op de oevers van de Chobe rivier.

Activiteiten die u kunt ondernemen in het Chobe National Park zijn een sunset cruise op de Chobe rivier of een game drive door het Chobe National Park in een open safari auto. Het personeel helpt u graag met het boeken van verschillende activiteiten in de regio.

Diverse self drive 4×4 reizen maken gebruik van de Chobe Safari Lodge. Naast het verblijf in een hotel kamer kunt u ook bij de lodge kamperen.

Accommodatie voorzieningen

  • Luxe kamers met airconditioning
  • Grote badkamer
  • Telefoon en televisie
  • Tuin aan de Chobe rivier
  • Restaurant/bar
  • Diner cruises over de rivier
  • Mogelijkheid om activiteiten te reserveren
  • Health & Beauty Salon
  • Wifi
  • Curio & Craft winkel

Pakketreizen met deze accommodatie

Andere accommodaties in Kasane

Andere accommodaties in Chobe National Park

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie