9.2/10 op basis van 416 reviews

Hans & Marco

Wij zijn Hans Schoelink en Marco de Lange. Twee afrikagangers in hart en nieren. Marco heeft meerdere jaren in Zimbabwe gewoond en o.a. reizen verzorgd in Botswana. Hans heeft in de afgelopen 25 jaar ontelbaar veel kilometers door de verschillende landen van Afrika gereden. Vrijwel jaarlijk wordt er ook een studiereis gemaakt. Hierdoor hebben wij veel goede lokale contacten en kunnen wij u helpen de beste reis samen te stellen en het echte Afrika te ontdekken per 4×4 auto. Onze kennis is de basis voor uw self drive reis. Samen met Esther, Emmy en Irene staan wij u graag te woord.

Up-to-date advies en betrouwbare auto’s

Sinds de beginjaren is er veel veranderd, het toerisme is sterk toegenomen en self drive reizen en 4×4 autohuur zijn bijzonder populair geworden. Vroeger kwam je alleen andere ‘overlanders’ met hun eigen wagen tegen (zoals Marco en Hans elkaar ooit in 1998 tegen kwamen in Namibië). Tegenwoordig zie je meer gelijkgestemden in 4×4 auto’s. Gelukkig zijn de landen groot en kunt u genieten van de bijzondere natuur en safari dieren. Zelf bezoeken wij regelmatig Zuidelijk Afrika voor het bijhouden van de self drive ervaring en onze lokale contacten. Zo kunnen wij u altijd goed voorzien van up-to-date informatie uit Afrika. Wij kennen veel autoverhuurders in Zuidelijk Afrika, maar werken alleen samen met de meest betrouwbare bedrijven met stevige 4×4 auto’s. Zo kunt u onbezorgd op reis.

Kom langs op onze Meet & Greet

Ontmoet het Selfdrive4x4.com team tijdens de Meet & Greet in Hilversum. Tijdens de Meet & Greet geven wij een presentatie en krijgt u uitgebreide voorlichting over de self drive mogelijkheden in Zuidelijk Afrika, onze pakketreizen, de verschillende 4×4 auto’s en de aanvullende verzekeringen. Tevens kunt u vragen stellen en is er (beperkte) ruimte om uw persoonlijke reisplan door te spreken. Vaak zijn er ook oud Selfdrive4x4.com reizigers aanwezig die hun reis ervaringen delen en die u persoonlijk kunt spreken.

Kijk ook eens op deze pagina’s:

Team Selfdrive4x4.com

Hans, Marco, Esther, Emmy & Irene

Vakantie Botswana Kameleon