9.2/10 op basis van 421 reviews

Mwandi View – Safaritent

Deze accommodatie ligt prachtig aan de Chobe rivier, op 18 kilometer van de Ngoma Gate om Chobe National Park te bezoeken. Het dorp Kavimba ligt op 4 kilometer afstand en is een handige stop voor boodschappen en om te tanken.

De accommodatie biedt kampeerplaatsen en ingerichte safaritenten. De kameerplaatsen zijn ruim en gelegen tussen Natal Mahogany bomen die schaduw bieden. De safaritenten zijn ingericht met comfortabele bedden, een veranda met uitzicht op de rivier, een eigen badkamer en een basic keuken. Verder kunt u van alle faciliteiten bij Mwandi View gebruikmaken.  Zo kunt u heerlijk afkoelen in het zwembad met uitzicht en genieten van het aanbod in het restaurant (ontbijt en diner).

Verder helpen de eigenaren u graag met advies over de omgeving en boeken zij desgewenst activiteiten voor u. Activiteiten hier zijn onder andere kanotochten, game drives, dagtrip naar de Victoria Falls, river cruise en een dagtrip naar Savuti.

Mwandi View is een ideale accommodatie om Chobe National Park in Botswana te ontdekken. Verschillende self drive 4×4 reizen hebben deze accommodatie in het reisschema zitten.

Accommodatie voorzieningen

 • Comfortabele safaritenten
 • Eigen braai
 • Eigen badkamer
 • Eigen kitchenette
 • Was faciliteiten
 • Elektriciteit
 • Zwembad
 • Restaurant (ontbijt en diner mogelijk)
 • Bar
 • Mogelijkheid om activiteiten te boeken
 • Wifi
 • Curio winkel

Andere accommodaties in Chobe National Park

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie