9.2/10 op basis van 416 reviews

3 op reis Botswana Roadtrip

In maart 2018 is 3 op Reis met Chris Zegers met een roadtrip op pad geweest in Botswana. Een wild avontuur over ruige 4×4 tracks, door afgelegen gebieden en met bijzondere ontmoetingen!  Met twee sterke Toyota Landcruisers is men op pad gegaan. Het team is gestart in Maun en heeft zoal een bezoek gebracht aan het Moremi Game Reserve, Ghanzi en de Bushmen (Kuru Art Project).

Vervolgens is het Central Kalahari Game Reserve bezocht. Daarna het Makgadikgadi Pans National Park en ook het Nxai Pan National Park. Met in het laatste park ook de Baines Baobabs. Een bijzondere groep baobab bomen.

Een complete roadtrip door de wildernis van Botswana met de belangrijkste hoogtepunten en midden in het groene seizoen. Dat is een vrij rustige tijd van het jaar waarbij het landschap groen is en er af en toe ook regen kan vallen. Tevens is het midden in de zomer waardoor de temperatuur prima is! De condities zijn ruig met modderige tracks. De Landcruisers die gebruikt zijn tijdens de reis komen gelukkig niet snel vast te zitten. Advies is voor deze trip ook de Toyota Landcruiser te gebruiken.

Op televisie

De Botswana roadtrip reis van het 3 op Reis team is uitgezonden op deze dagen in 2018 op de televisie:

  • 16 september
  • 23 september
  • 7 oktober
  • 14 oktober
  • 4 november

En in 2019 de herhaling van 30 minuten!

  • 18 augustus

Terug kijken

Terugkijken van de verschillende roadtrip Botswana afleveringen kan op de 3 op Reis website. Wil je ook een avontuurlijke roadtrip maken in het groene seizoen van Botswana kijk dan bij ons complete aanbod selfdrive reizen. Wil je ook direct zelf de route van het 3 op Reis team rijden kijk dan direct op deze pagina. Daar vind je de complete reis inclusief alle hoogtepunten!

Bekijk de complete afleveringen op de 3 op Reis website.

Moremi Game Reserve
Okavango Delta
Leeuw Botswana