9.2/10 op basis van 421 reviews

Maatwerk reis mogelijkheden

Graag stellen wij voor u een onvergetelijke reis samen. Naast de standaard reizen die wij aanbieden is het ook mogelijk een maatwerk reis samen te stellen. Een selfdrive reis door Zuidelijk Afrika met uw eigen route en volledig afgestemd op uw wensen!

Werkwijze

Wanneer u op zoek bent naar een maatwerk reis is het advies telefonisch contact op te nemen. Wij kunnen u dan direct te woord staan (of maken een belafspraak) om samen met u de mogelijkheden bespreken.

De basis voor uw reis kan een van onze standaard reizen zijn zoals vermeld op de website. Maar dan bijvoorbeeld aangepast met extra nachten of lodge upgrades. Ook een compleet nieuwe reis is mogelijk met een compleet andere reisroute. Op basis van het gesprek sturen wij u vervolgens een reisvoorstel. Of indien gewenst meerdere voorstellen/varianten van uw reis.

Door onze uitgebreide kennis en reiservaring kunnen wij u goed voorlichten. En duidelijk aangeven wat er wel en wat er ook niet mogelijk is.

Uw maatwerk reisplan

Wanneer u zelf al een idee heeft voor uw reis dan kunt uw reisplan via de mail (info@selfdrive4x4.com) naar ons verzenden.

Tevens kunt u ons telefonisch bereiken op 024 208 22 00.

Wij helpen u graag verder.

Team Selfdrive4x4.com

Maatwerk reis Lodge
Third Bridge Botswana Reis
Third Bridge Gate Botswana