9.2/10 op basis van 421 reviews

Chobe Safari Lodge Campsite

De camping bij de Chobe Safari Lodge ligt aan naast het Chobe National Park, aan de rand van Kasane. Als campinggast kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van de lodge en ’s avonds bijvoorbeeld dineren in het restaurant. De bijbehorende Sedudu bar staat bekend als de beste ‘sundowner’ plek van de omgeving, met schitterend uitzicht op de rivier.

Iedere kampeerplaats heeft zijn eigen stroomvoorziening. Als kampeerder kunt u gebruikmaken van de moderne sanitaire voorzieningen.

Vanuit de campsite kunt u met de 4×4 auto game drives maken in het Chobe National Park. Ook is het mogelijk een georganiseerde game drive te maken of een sunset cruise op de Chobe Rivier. Deze sunset cruise is een echte aanrader. U kunt bijvoorbeeld grote kuddes olifanten of buffels spotten vanaf het water. Deze dieren komen in grote getalen drinken aan het einde van de middag.

Vanuit Kasane en de Lodge kunt u ook gemakkelijk een dagexcursie maken naar de Victoria Watervallen in Zimbabwe. Bij de meeste van onze self drive reizen door Botswana wordt hier ook rekening mee gehouden.

Accommodatie voorzieningen

  • Ruime kampeerplaats
  • Warme douches
  • Braai
  • Zwembad
  • Mooie ligging bij de river
  • 220 V stroomvoorziening
  • Restaurant/bar
  • Wifi
  • Beveiliging
  • Mogelijkheid tot boeken activiteiten

Pakketreizen met deze accommodatie

Andere accommodaties in Kasane

Andere accommodaties in Chobe National Park

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie