9.2/10 op basis van 418 reviews

Safari Botswana

Ontdek de wildernis van Botswana. Hier kunt u op avontuur met een 4×4 en dwars door de wildparken reizen. Een Botswana safari met kamperen in de bush of een luxe verblijf in een lodge. Botswana gaat u een onvergetelijke self drive safari brengen. U reist dwars door de wildparken en gaat verblijven op bijzondere kampeerplaasten. Middenin de natuur en zonder hekken. Een ervaring die u niet snel gaat vergeten!

Self drive 4×4 reizen

Wij bieden verschillende self drive safari Botswana reizen aan. In een week tijd kunt u al een goede impressie krijgen van de wildparken in Botswana, Heeft u meer tijd beschikbaar dan zijn reizen zoals onze 14-daagse en 19-daagse self drive safari Botswana reizen echte aanraders.

Vertrouwd op reis

Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd op reis kunt in Botswana. Daarom bezoeken wij zelf regelmatig dit bijzondere land in Zuidelijk Afrika. Zo houden wij onze kennis en op peil. Met onze ervaring en vertrouwde lokale contacten staan wij u bij. Zo kunnen wij u altijd goed voorzien van up-to-date informatie uit Botswana. Wij kennen veel autoverhuurders in Zuidelijk Afrika, maar werken alleen samen met de meest betrouwbare bedrijven met stevige 4×4 auto’s. Zo kunt u onbezorgd op reis.

Hans & Marco

Wij zijn Hans Schoelink en Marco de Lange. Twee afrikagangers in hart en nieren. Wij komen beiden sinds 1994 veel in Botswana. Marco heeft meerdere jaren in buurland Zimbabwe gewoond en Hans heeft in de afgelopen 25 jaar ontelbaar veel kilometers door de verschillende landen van Afrika gereden. Hierdoor hebben wij veel goede lokale contacten en kunnen wij u helpen de beste reis samen te stellen en het echte Afrika te ontdekken per 4×4 auto.

Heeft u een self drive vraag over Botswana of wilt u meer informatie over een 4×4 safari ontvangen? U kunt ons bellen op 024-2082200 of een email sturen naar info@selfdrive4x4.com. Wij helpen u graag verder. Hans Schoelink & Marco de Lange

Foto galarij Botswana

Malawi 1999
Safari Botswana