9.2/10 op basis van 414 reviews

Over de Toyota Hilux Double Cab Bushcamper

De Toyota Hilux double cab Bushcamper is van alle gemakken voorzien. Deze betrouwbare 4×4 camper is te huur via Selfdrive4x4 en biedt ruimte aan 2-3 volwassenen of twee volwassenen en twee (kleine) kinderen. De wagen heeft een sterke 2.4 dieselmotor waardoor u met een zeker gevoel de onverharde wegen kunt trotseren. De camper is compleet uitgerust met pop-up daktent, matras, kussens en handdoeken (niet altijd inclusief) en slaapzakken.

De wagen wordt geleverd met een uitgebreide kookuitrusting, waardoor u gemakkelijk een maaltijd kunt klaarmaken. De kookuitrusting bestaat onder andere uit een 12V/220V ijskast/diepvriezer, 1 tafel, 2 stoelen, 1 of 2 camping gasflessen, 1 of 2 gaskoker (s), een 12V oplaadbare lantaarn of een gaslamp, BBQ set, een complete keukenset, een stofvrije laadkist, een watercontainer (of watertank).

De wagen heeft daarnaast airco, radio of cd (met usb-aansluiting), stuurbekrachtiging, compleet afsluitbare en gesloten opbouw, brandstoftank + long range tank 140-180 liter diesel (ca. 1100-1300km actieradius). Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen.

 

Third Bridge Gate Botswana
Moremi Watercrossing Selfdrive4x4

Specificaties

Bekijk hier de specificaties van de Toyota Double Cab Bushcamper. Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier, vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle kampeer 4x4 auto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.

radio cd

Radio / CD

De auto is voorzien van een radio/cd speler, USB aansluiting en vaak AUX en Bluetooth

stuurbekrachtiging

Stuurbekrachtiging

De auto is voorzien van stuurbekrachtiging

tafel en stoelen

Tafel en stoelen

1 tafel en 2-5 stoelen

Watertank

Een 40 liter watertank (afh. type)

lantaarn

Lantaarn of lamp

12v oplaadbare lantaarn of een gaslamp

laadkist

Laadkist

Een laadkist voor de kookuitrusting en proviand

kussens en handdoeken

Slaapuitrusting

Slaapzakken of dekbedden inclusief een klein kussen

keukenset

Keukenset

Complete keuken en bestek set

diepvriezer

Koelkast / vriezer

12v/220v (afh. type)

gaskoker

Camping gas cylinder & stove

1 or 2 gas cylinders to cook (dep. equipment)

gasfles

Jerrycan voor diesel

1 of 2 jerrycan(s) van 20 liter (afh. uitrusting)

bbq

BBQ set

Complete BBQ set

airco

Airco

De auto is voorzien van airconditioning

2.4 dieselmotor

Long range tank

Diesel tank met 140-160 liter capaciteit voor meer dan 1000 km actieradius

Prijzen

Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen

Indicatieprijs per dag

  • Laagseizoen (januari - maart) v.a. € 120,-
  • Voorseizoen (april - juni & december) v.a. € 130,-
  • Hoogseizoen (juli - augustus) v.a. € 185,-
  • Naseizoen (september - november) v.a. € 130,-

Bovenstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De prijs verschilt per start- en eindlocatie en duur van de reis. Wij maken graag een zo gunstig mogelijke aanbieding voor uw persoonlijke wensen.

Inbegrepen

Onbeperkte kilometers
Volledige kampeeruitrusting
12v koelkast/vrieskast
Extra diesel en/of water tanks
Extra reservewiel
Standaard verzekering met eigen risico
Handig Selfdrive4x4.com Keycord

Niet inbegrepen

Verlaging van het eigen risico
Cross border fees
2e driver (bij enkele types)
GPS en/of satelliet telefoon
One way fee (start en eind in een andere plaats)
Aanvullende verzekering zonder eigen risico
10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie