9.2/10 op basis van 421 reviews

Desert Horse Campsite

Desert Horse Campsite op Klein-Aus Vista is een bijzondere camping bij Aus in het zuiden van Namibië. Zoals de naam al verraadt, zijn hier wilde woestijn paarden te vinden. Deze zwerven hier sinds enkele generaties rond. U heeft kans deze te zien tijdens uw verblijf hier. Bij de nabijgelegen Garub waterdrinkplaats heeft u grote kans om deze mooie dieren spotten. Ook qua locatie ligt de Desert Horse Campsite bijzonder. Op de plek waar de woestijn en de duinen van het Namib-Naukluftpark samenkomen. Hierdoor heeft u in Klein-Aus een waanzinnige ‘vista’.

De kampeerplaatsen zijn onder enorme kameeldoornbomen die schaduw brengen op de kampeerplek. Vaak zijn in de bomen de bijzondere wevernesten te vinden. Elke plek is voorzien van een kraan met stromend water, een tafel met banken, een grill en een windscherm. U hoeft alleen nog de tent van uw 4×4 wagen op te zetten en u bent klaar. Op de camping zelf zijn toiletblokken met warme douches en schone toiletten en bij de receptie is het mogelijk uw apparaten op de laden. Barbecue-pakketten zijn te verkrijgen bij de receptie van de Desert-Inn en op reservering kunt u bij het restaurant dineren.

Desert Horse Campsite biedt een ideale uitvalsbasis om de zuidwestelijke hoek van Namibië te verkennen. Bij de receptie helpt het personeel u graag met het regelen van activiteiten zoals wandel trails en mountainbike tochten. Tijdens uw self drive reis kunt u overnachten op de Desert Horse Campsite in Aus, Namibië. Vooral wanneer u langer de tijd heeft en ook het zuiden van dit woestijnland per 4×4 wilt ontdekken, is dit een ideale plek.

Accommodatie voorzieningen

  • Schaduwrijke kampeerplaatsen
  • Restaurant bij Desert-Inn (op 1.5 kilometer)
  • Goed onderhouden toiletblokken
  • Warm water
  • Braai bij de kampeerplaats
  • Tafel en banken
  • Mogelijkheid tot stroomvoorziening
  • Wifi bij de receptie

Pakketreizen met deze accommodatie

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie