9.2/10 op basis van 412 reviews

Moremi Game Reserve

Het Moremi game reserve (wildreservaat) in Botswana is een van de meest belangrijke en mooiste wildgebieden van heel Zuidelijk Afrika. Op een safari reis door Botswana mag een bezoek aan dit wildpark dan ook niet ontbreken. Grote stukken natuur van het oostelijke gebied van de Okavango Delta maken deel uit van het Moremi Game Reserve. De graslandschappen en riviertjes zorgen voor de aanwezigheid van veel wilde dieren. Tijdens game drives door dit wildreservaat heeft u dan ook een grote kans de olifanten, luipaarden, neushoorn, giraffes, buffels en leeuwen te zien. In dit gebied kunt u goede game drives maken of mee gaan op een boot safari.

Belangrijke delen en campings binnen het wildreservaat zijn North Gate (Khwai en de Khwai rivier), South Gate, Third Bridge en Xakanaxa (beiden aan de Westkant van Moremi). Bijzondere plaatsen waar je veel dieren kunt treffen zijn onder andere Dead Tree Island en de Dombo Hippo Pools, bereikbaar vanuit de Khwai campsite bij North Gate.

Met een self drive safari reis van Selfdrive4x4.com kunt u een meerdaags bezoek brengen aan dit bijzondere natuurreservaat in Botswana.

Reizen naar het Moremi Game Reserve

Naast deze reizen naar dit bijzondere wildreservaat zijn er nog diverse andere Botswana reizen beschikbaar. Tevens bieden wij de maatwerk optie aan voor een langer verblijf in het Moremi. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Leeuw
Botswana rondreis Khwai Bridge Moremi Game Reserve Selfdrive4x4
Botswana self drive olifanten in het Moremi Game Reserve

Activiteiten

Pakketreizen met deze locatie

Accommodaties in Moremi Game Reserve