9.2/10 op basis van 416 reviews

Palm Afrique Lodge

Palm Afrique Lodge is ligt op een privé-wildreservaat ca. 10 minuten van de plaats Ghanzi, in het westelijke deel van Botswana. Het etablissement is gelegen in een privé-natuurreservaat in de Kalahari met een verscheidenheid aan dieren in het wild, zoals Springbok, Zebra, Sabel Antilope, Oryx, Eland en Kudu. Vogels kijken kan ook, bij de lodge vind je een grote verscheidenheid aan vogels.

De accommodatie bestaat uit familiekamers, chalets, en-suite tenten, hutten en een campsite. Zeer uitgebreide keuze dus! De campsites liggen in de schaduw van leadwood bomen en hebben beschikking over elektrisch licht, elektriciteit, drinkwater en braaifaciliteiten. Daarnaast zijn twee gedeelte sanitaire blokken beschikbaar voor kampeerders.

U kunt allerlei activiteiten doen die worden aangeboden door de accommodatie. Ga bijvoorbeeld op een hike met de San Bushmen, leer het traditionele dansen of volg een van de vele wildlife hikes of game drives. Het personeel helpt u met het plannen van de activiteiten!

Aan te raden is ook Kuru Art te bezoeken in D’Kar, ca. 40km ten noorden van Ghanzi. Ideaal in te passen op weg naar Maun / Tsau Gate (Central Kalahari Game Reserve) of wanneer u op doorreis bent van Maun naar Windhoek.

Accommodatie voorzieningen

  • sanitair blokken
  • elektriciteit
  • elektrisch licht
  • drinkwater
  • braaifaciliteiten
  • activiteiten (tegen meerprijs)

Pakketreizen met deze accommodatie

Andere accommodaties in Ghanzi

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie