9.2/10 op basis van 416 reviews
selfdrive4x4 aangesloten bij de SGR SGR aangesloten
Ontdek het echte afrika met Selfdrive4x4 Ontdek het echte Afrika
Persoonlijk afrika advies van Selfdrive4x4 Persoonlijk advies
25 jaar selfdrive ervaring in afrika 25 jaar self drive ervaring in Afrika

Self drive reizen

Met onze reiservaring in Afrika verzorgen wij graag uw complete selfdrive 4x4 reis naar Zuidelijk Afrika. Inclusief betrouwbare autohuur, een complete verzekering, de mooiste accommodaties en gegarandeerde reserveringen in de wildparken. Onze self drive 4x4 reizen zijn beschikbaar op flexibele reisdata gedurende het hele jaar. Ook helpen wij u graag met een advies op maat.

Bekijk alle reizen

Autoverhuur

U kunt bij ons terecht voor betrouwbare en voordelige 4x4 autohuur. De meeste 4x4 auto's zijn beschikbaar met en zonder complete kampeeruitrusting voor 2-4/5 personen. Naast auto's met (dak)tenten bieden wij ook verschillende 4x4 campers aan.

slide left
slide right

  10 / 10

  Schitterende route en snelle hulp

  Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

  Jordi van Oosten

  10 / 10

  Adequate hulp

  Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

  Leen & Maartje

  9 / 10

  De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

  De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

  Simon Koch

  9 / 10

  Goed bereikbaar

  De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

   

  Rudy van Veen

  9 / 10

  Ontzettend genoten

  Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

  R. Schnieders & familie