9.2/10 op basis van 418 reviews

Namibië en Botswana zijn twee schitterende landen in zuidelijk Afrika. Beide landen kennen veel mooie gebieden die het verkennen waard zijn. Tijdens een self drive rondreis door deze twee Afrikaanse landen kunt u zelfstandig met de eigen 4×4 auto al het moois bekijken. Deze reis zal een combinatie zijn van ongerepte natuur en het ontmoeten van veel verschillende diersoorten.

Namibië is een echt woestijnland met ruige rotspartijen en uitgestrekte vlaktes. Een land met desolate gebieden en droge woestijn. Botswana kent veel safari en nationale parken waar u doorheen gaat rijden. Hier op de 4×4 tracks komt een 4×4 auto pas echt van pas. Selfdrive4x4.com heeft een fraaie rondreis door Namibië en Botswana opgesteld. Tijdens deze reis bezoekt u onder andere het Etosha National Park, het Moremi Game Reserve (Okavango Delta) en de vele wildparken in Botswana. Uiteraard zal tijdens uw rondreis door Namibië een bezoek aan de zandduinen bij Sossusvlei (in de Namib woestijn) ook niet ontbreken. In Botswana zult u het echte Afrika gevoel leren kennen, kamperen in de bush en ’s nachts diverse dieren in het kamp!

Ons aanbod

De rondreis door Namibië en Botswana wordt standaard aangeboden met een Toyota Hilux 4×4 double cab bij 2 tot 4 personen. Uitbreiding is mogelijk. U ontvangt professioneel safari advies, een optimale 4×4 self drive route (voorgeprogrammeerd) én een complete verzekering. Niets zal een schitterende rondreis door Namibië en Botswana nog in de weg staan!