9.2/10 op basis van 421 reviews

Een rondreis door Namibië en Botswana. Beiden landen zijn gelegen in zuidelijk Afrika. Dat maakt van deze twee buurlanden een prima reiscombinatie. Neemt u echter wel genoeg tijd voor deze schitterende rondreis. Namibië en Botswana zijn twee landen waar nog veel nieuws te ontdekken valt.

Een uitstekende combi

Deze twee landen zijn prima te combineren en de mix van natuur en wildlife is een aantrekkelijke. Namibië is een uitgestrekt en ongerept land. Voor een groot deel bestaat het uit woestijn, maar per 4×4 is het land prima berijdbaar. Botswana is vooral aantrekkelijk dankzij het grote safari gevoel. U rijdt met de 4×4 auto over ruige tracks dwars door de wildparken. Tijdens het rijden door de parken gaat u verschillende dieren tegenkomen omdat het eigenlijk een grote game drive is. Qua beleving is het een echt Afrikaans land.

Tijdens uw rondreis door Namibië en Botswana zult u de prachtige Sossusvlei leren kennen, kunt u genieten van het Etosha National Park en het Moremi Game Reserve. U bezoekt de Okavango Delta. Vooral in het Moremi Game Reserve is een 4×4 auto van groot belang. In Botswana leert u hoogstwaarschijnlijk veel wilde dieren kennen in de grote hoeveelheid wildparken die u doorkruist.

Selfdrive4x4.com biedt zowel losse 4×4 huurauto’s, als complete rondreis pakketten aan voor Namibië en Botswana. Hoewel de reizen die wij standaard aanbieden optimaal zijn qua invulling en afstanden is het altijd mogelijk de reis of de route aan te passen naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Informatie of direct een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig geworden naar een van onze bestemmingen en 4×4 reizen? Vraag dan direct een offerte aan voor een schitterende rondreis.