9.2/10 op basis van 421 reviews

Reizen naar Namibië staan vaak al lang op het verlanglijstje van onze klanten. Namibië is een land dat tot verbeelding spreekt met zijn ongerepte natuur en wilde diersoorten. Door af te reizen naar prachtig Namibië komt een droom voor u uit. Selfdrive4x4.com helpt u hier graag bij, door u zorgen uit handen te nemen. Wij zorgen voor een optimale route door Namibië, waarbij u per 4×4 het land doorkruist. Tevens reserveren wij (indien gewenst) alvast uw accommodaties en zorgen we dat u goed verzekerd bent. Onbezorgd reizen naar Namibië, dat is wat we u bieden.

Het land

Namibië is grotendeels een woestijngebied. De oude woestijn ter wereld, de Namib woestijn, bevindt zich in Namibië. Tijdens self drive reizen door Namibië wordt vaak de Sossusvlei aangedaan. Dit natuurschoon bevindt zich midden in de Namib woestijn. Ook de Kalahari woestijn maakt deel uit van Namibië en veel rondreizen. Naast de vele woestijnen zijn er in Namibië ook veel wilde dieren te zien. In de wildparken her en der in het land leven diverse safari dieren naast elkaar.

Reizen door Namibië vergen voorbereiding. Selfdrive4x4.com heeft diverse specialisten in huis die veel over Namibië weten. Heeft u vragen over het land of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via 035-7600418 of maak gebruik van het contactformulier.