9.2/10 op basis van 418 reviews

Een fraaie reis door schitterend Namibië. Veel ongerepte natuur, wilde diersoorten en een heerlijk klimaat. Selfdrive4x4.com laat u graag genieten van al het moois. Wij bieden autohuur voor uw reis in Namibië aan, maar hebben ook complete self drive pakketten voor u samengesteld. In beide gevallen zult u optimaal genieten.

Bezienswaardigheden

U zult versteld staan van de schoonheid van Namibië. Reis naar de Sossusvlei en bezoek de zandduinen, reis verder door Namibië naar de Twijfelfontein en geniet van prachtige natuur rond de Moremi Khwai. De diversiteit aan wilde diersoorten zal u verrassen, evenals de onaangetaste en uitgestrekte woestijngebieden. Namibië bestaat voor een groot deel uit woestijn. Vergeet tijdens uw reis door Namibië ook niet een bezoekje te brengen aan de Atlantische kust.

Meer informatie

Een self drive reis door Namibië zal u nog lang heugen. Dankzij betrouwbaar 4×4 vervoer van Selfdrive4x4x.com kost het geen enkele moeite al deze fraaie gebieden te bereiken. Daarnaast geven we u ook uitgebreid advies. Onze medewerkers zijn ervaren Afrika gangers en weten u veel te vertellen over een reis door Namibië.