9.2/10 op basis van 418 reviews

U wilt Namibië ontdekken? Hoe kan dat beter, dan door zelf door het land te rijden? Met een fly drive naar Namibië heeft u de vrijheid om alles op uw gemak te ontdekken. U zit niet vast aan een bus die u op vaste tijden van punt A naar B brengt. U bepaalt zelf of u nog nét iets langer van bijvoorbeeld de Spitzkoppe of het Etosha National Park geniet.

Maar hoe zorgt u voor een betrouwbare fly drive naar Namibië? Het is immers een land dat u nog niet kent. Selfdrive4x4.com helpt u graag op weg. Wij beschikken zelf over vele jaren aan ervaring en we hebben goede lokale contacten in het land zelf. Wij verzorgen graag een fly drive naar Namibië voor u en zorgen voor een betrouwbare huurauto. Dankzij onze goede lokale contacten zijn we altijd op de hoogte van de situatie ter plaatse en kunnen we direct inspelen op veranderingen die van invloed zijn op uw fly drive naar Namibië.

Over het land

Namibië bestaat voor een groot deel uit woestijn en ongerepte natuur. Hierdoor is een goede 4×4 auto van groot belang. Reserveert u uw fly drive door Namibië bij ons, dan zorgen wij dat er ter plaatse een volledig uitgeruste 4×4 auto klaarstaat. U kunt wanneer u wilt direct op pad om Namibië te verkennen. Geniet van de grote zandvlakten, de Sossusvlei en de vele wildparken die het land kent. Dit wordt een fly drive om nooit te vergeten!

Enkele hoogtepunten van uw familiereis door Zuid Afrika kunnen zijn: het Kruger National Park, Richtersveld (dat alleen bereikbaar is per 4×4) of het Addo Elephant National Park. U kunt uw familiereis door Zuid Afrika ook combineren met een bezoek aan een van de buurlanden.