9.2/10 op basis van 418 reviews

Zuid-Afrika is een van de eerste landen die door toeristen in zuidelijk Afrika werd bezocht. Het land is ruim opgezet en kent vele wildparken. Ook de Tafelberg nabij Kaapstad is voor velen bekend. Om Zuid-Afrika echt te leren kennen kiezen veel mensen voor een self drive vakantie. Per camper of auto is Zuid-Afrika goed te verkennen. Bij Selfdrive4x4.com heeft u beide voertuigen tot uw beschikking.

Het land

Zuid-Afrika kent een oppervlakte van 1.221.037 km² en een warm gematigd klimaat. Overdag is het er meestal zonnig, maar ’s nachts kan het aardig afkoelen. Verkent u Zuid-Afrika per camper, dan is het aan te raden iets warms voor de nachten mee te nemen. Het land Zuid-Afrika kent veel wildparken, waar u per camper of auto doorheen kunt reizen. Tijdens het doorkruisen van deze wildparken zou u zomaar eens oog in oog kunnen komen te staan met een van de vele wilde diersoorten.

Mogelijkheden

Kiest u ervoor Zuid-Afrika met een camper van Selfdrive4x4.com te verkennen, dan bieden we u een betrouwbare camper. Onze campers kennen een zeer complete uitrusting of een ietwat avontuurlijker. U bepaalt zelf met welke camper u Zuid-Afrika wilt verkennen. Wij raden u aan voordat u een camper bij ons huurt, advies in te winnen over Zuid-Afrika en welke camper hiervoor het best geschikt is.