9.2/10 op basis van 416 reviews

Verzekering voor afkoop van het eigen risico

De verzekering van A.S.R. voor de afkoop van het eigen risico is een goede en voordelige verzekering waarbij u het eigen risico af kunt kopen. U kunt deze bijvoorbeeld optioneel afsluiten bij het huren van een 4×4 auto en/of een complete pakketreis.

Voordeel van deze verzekering t.o.v. een lokale ‘reduced excess’ of ‘zero excess’ is dat A.S.R. ook de door de lokale verhuurder uitgesloten schades af dekt. Denk hierbij aan waterschade, schade aan de onderzijde van de auto en schades door off-road gebruik. Wanneer u de verzekering van A.S.R. kiest dan heeft u ook dekking voor glas en banden.

Kosten:

De verzekering van A.S.R. bedraagt € 9,- per dag. Lokaal het eigen risico afkopen kost ca. € 25,- per dag.

NB 1: Bij de verzekering voor de afkoop van het eigen risico moet u wel de lokale borgstelling doen. Bij een schade wordt het bedrag ingehouden op uw creditcard. Bij terugkomst in Nederland of België kunt u de schade declareren bij A.S.R.

NB 2: De verzekering voor de afkoop van het eigen risico is uitsluitend beschikbaar voor reizigers woonachtig in Nederland of België. Voor andere reizigers kunnen wij het reduced excess / zero excess aanbieden via ons lokale partners.

Aanvullende informatie A.S.R.

Links naar de verzekeringskaarten van A.S.R.:

Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van A.S.R. verzekeringen provisie.