9.2/10 op basis van 421 reviews

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, het land van prachtige natuur en wilde dieren. Een ideale vakantiebestemming waar u een mooie combinatie kunt maken tussen het zien van wilde dieren, cultuur en een verblijf aan het strand. Maak uw reis nog uitdagender met een huurauto van Selfdrive4x4.com. Zuid-Afrika ontdekken doet u nu helemaal zelf. Wij helpen u op weg met een 4×4 auto en een optimale route, de rest van uw reis door Zuid-Afrika mag u zelf invullen.

Nationale Parken

Zuid-Afrika staat bijvoorbeeld bekend om zijn vele wildparken. Bijvoorbeeld het Kruger National Park of het Kalahari Trans Frontier National Park. Als u op self drive safari wilt, is Zuid-Afrika hét land om als eerste te bezoeken. Olifanten, giraffes of leeuwen. In Zuid-Afrika kunt u ze ook spotten. Na aankomst op één van de internationale luchthavens (bijvoorbeeld Johannesburg) kunt u vervolgens het land verder verkennen met een 4×4 voertuig. Een rondreis met 4×4 door Zuid-Afrika maakt uw vakantie avontuurlijker. En zorgt ervoor dat u het heft in eigen handen heeft.

Belangrijkste start- en eindlocaties voor self drive reizen in Zuid-Afrika zijn Johannesburg en Kaapstad. Tevens is het mogelijk de 4×4 auto in diverse andere steden op te halen of achter te laten.

Self drive Zuid-Afrika pakketreizen

Heeft u graag de touwtjes in handen, maar vindt u het wel fijn dat uw overnachtingen goed geregeld zijn? U kunt bij Selfdrive4x4.com ook kiezen uw self drive vakantie door Zuid-Afrika aan te vullen met reserveringen en accommodaties. Deze zogenaamde pakket reizen geven u wél het avontuur en ook de afwisseling van een individuele reis. Maar geven u ook de zekerheid van een verzorgde slaapplek. Wij stellen een goed te reizen route voor u samen en boeken alle overnachtingen. De self drive reizen door Zuid-Afrika starten in grote plaatsen als Johannesburg, Kaapstad, Durban en Upington. Andere locaties zijn op aanvraag mogelijk. Bijvoorbeeld de 27-daagse reis van Johannesburg naar Kaapstad of de kortere variant van 23 dagen.

Foto galerij Zuid-Afrika

Tafelberg Zuid-Afrika Blauwberg strand
Kruger Park Olifanten