9.2/10 op basis van 418 reviews

Rondreis Namibie

Woestijn, ruige natuur wildparken en ook veel zon. Een self drive rondreis door Namibië is een onvergetelijke reiservaring.

Hans & Marco

Wij zijn Hans Schoelink en Marco de Lange. Twee Afrikagangers in hart en nieren. Wij komen beiden sinds 1994 veel in Afrika. Marco heeft meerdere jaren in Zimbabwe gewoond en ook veel gereisd in Namibie. Hans heeft bijvoorbeeld in de afgelopen 25 jaar ontelbaar veel kilometers door de verschillende landen van Afrika gereden. Hierdoor hebben wij veel ervaring uit de eerste hand en ook goede lokale contacten.  Zo kunnen wij u helpen de beste reis samen te stellen en het echte Afrika te ontdekken per 4×4 auto.

Vertrouwd op reis

Wij vinden het belangrijk dat u ook onbezorgd kunt genieten van uw rondreis Namibie. Daarom bezoeken wij zelf regelmatig dit uitgestrekte land in Zuidelijk Afrika.  Zo houden wij bijvoorbeeld onze self drive ervaring up-to-date en versterken wij de band met onze lokale contacten. Onze kennis is zo ook de basis voor uw Namibie reis. Met veel plezier organiseren wij dan ook een Namibie rondreis voor u. Wij bieden u avontuurlijke routes, betrouwbare 4×4 auto’s en een rondreis waarbij alle accommodaties van te voren geboekt zijn. Zo nemen wij u veel werk uit handen en kunt u onbezorgd op reis.

Self drive rondreizen door Namibie

Wij bieden verschillende self drive 4×4 reizen in Namibië. Bijvoorbeeld met de 22-daagse reis bezoek u het gehele land. Wanneer u minder tijd beschikbaar heeft is een 14-daagse reis ook een goed alternatief.

Hoogtepunten

  • Etosha National Park
  • Sossusvlei en de Namib Woestijn
  • Fish River Canyon
  • Kaokoland en de Himba

Himba

Meer over de Himba bevolking in het Noorden van Namibie kunt u bijvoorbeeld hier lezen.

Heeft u een self drive vraag of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt ons ook bellen op 035-7600418 of een email sturen naar info@selfdrive4x4.com.

Wij helpen u graag verder. Hans Schoelink & Marco de Lange

Rondreis Namibie
Safari Botswana
Malawi 1999