9.2/10 op basis van 421 reviews

Een self drive door Namibië geeft u een echt safari gevoel. Veel woestijn en ongerepte natuur, in combinatie met een veelvoud aan wilde dieren. Doordat u zich per self drive door Namibië begeeft wordt uw safari trip een unieke reis. U bepaalt zelf hoe uw reis verloopt.

Over Namibië

Namibië is een echt Afrikaans land met veel ongerepte natuur en een vriendelijke bevolking. Het land kent echter ook veel uitgestrekte gebieden, waar u bijna niemand tegen zult komen. De Marienfluss en Epupa Falls bijvoorbeeld, zijn de meest afgelegen gebieden die u kunt bezoeken tijdens uw safari in Namibië. Het land Namibië is een safari land bij uitstek. In het land leven diverse wilde diersoorten naast elkaar. De Namibische woestijnolifanten zijn een soort op zich, maar ook de zwarte neushoorn, leeuwen of bergzebra’s kunt u in Namibië spotten.

Verken Namibië, beleef een unieke safari

Een safari door Namibië is in vele soorten denkbaar. Selfdrive4x4.com verhuurt betrouwbare huurauto’s om het land mee te verkennen, maar biedt ook diverse self drive pakket reizen aan. Op deze manier bent u tijdens uw Namibië safari verzekerd van passende accommodaties en reserveringen.

Andere landen in de buurt: Safari Botswana