9.2/10 op basis van 416 reviews

Mlilwane Wildlife Sanctuary

Mlilwane Wildlife Sanctuary is een mooi eco-park in Eswatini, voormalig Swaziland. Het is populair onder zowel toeristen als de lokale bevolking vanwege het grote aantal activiteiten dat u hier kunt ondernemen. Het park beslaat maar liefst 4560 hectare!

In het park zijn verschillende mooie wandelroutes door de natuur. Doordat hier vrijwel geen gevaarlijk wild rondloopt, kunt u met een gerust hart genieten van de omgeving. Ook leent het park zich goed voor paardrijden en mountainbiken. U kunt hier natuurlijk ook een game drive maken en onder andere buffels, giraffes, zebra’s, antilopen en nijlpaarden spotten. De zuidelijke vlaktes van dit park strekken zich uit tot de Nyonyane-berg met zijn opvallende granietpiek.

Heeft u meer zin in een cultureel uitstapje? Dan kunt u de dorpjes Ezulwini of Malkerns bezoeken. Hier vindt u leuke ambachtelijke winkeltjes. Iets buiten Malkers vindt u Swazi Candles, een leuke kaarsenmakerij. Ze maken hier de meest uiteenlopende soorten. Vooral de safaridieren kaarsen zijn erg leuk. Mbabane ligt op 27 km afstand en Manzini is in 30 minuten rijden te bereiken.

Selfdrive4x4.com biedt verschillende reizen door Eswatini en Zuid-Afrika die de Mlilwane Wildlife Sanctuary bezoeken.

Activiteiten

Accommodaties in Mlilwane Wildlife Sanctuary