9.2/10 op basis van 421 reviews

Graskop

Graskop is de ideale stopover wanneer u Panorama-route rijdt. Deze Zuid-Afrikaanse autoroute van +- 180 km lang brengt u, zoals de naam al doet vermoeden, langs waanzinnige diverse vergezichten. De route start bij het plaatsje Sabie en eindigt bij de Erasmus -pas.

Graskop ligt te midden van deze route en is een gezellig plaatsje om te overnachten. Het ligt namelijk in een prachtige omgeving met veel te zien en te doen. U kunt hier genieten van de bekende uitzichtpunten God’s Window, the Pinnacles and Wonder view. Het landschap leent zich uitstekend voor fotografie. Voor de beste foto’s raden wij aan in de ochtend naar het zuiden van Graskop te rijden naar de Berlin en Lisbon watervallen. In de ochtend heeft u hier de beste lichtval.

De highlights ten noorden van Graskop zoals God’s Window, Pinnacle, Blyde River Canyon en de Three Rondawels zijn op hun best in de middag.

Selfdrive4x4.com biedt u verschillende reizen die op de route naar het Kruger Park de panorama-route en Graskop bezoeken.

Accommodaties in Graskop