9.2/10 op basis van 421 reviews

De hoofdstad van West Kaap in Zuid-Afrika, is Kaapstad. Hier reizen jaarlijks veel toeristen naar toe. De stad is de tweede stad van Zuid-Afrika en het wetgevende centrum van het land. Kaapstad is omgeven door prachtige natuur en ligt aan de voet van de Tafelberg. Hierdoor is naar Kaapstad reizen een must voor bijna alle Zuid-Afrika bezoekers.

Een bezoek brengen

Het is mogelijk Kaapstad onderdeel te maken van uw self drive reis. Een self drive reis door Zuid-Afrika brengt u namelijk door het hele land. Kaapstad en self drive reizen laten zich daardoor prima combineren. Geniet van de mooie natuur van het land en onderbreek uw reis met een bezoekje aan deze mooie stad. De stad kent diverse historische elementen, maar ook moderne karakteristieken zoals wolkenkrabbers ontbreken hier niet. Kaapstad maakt reizen naar Zuid-Afrika compleet.

Internationaal vliegverkeer

Kaapstad kan echter ook het startpunt zijn van een fantastische rondreis door Zuid-Afrika. Selfdrive4x4.com heeft huurauto’s klaarstaan vlakbij de internationale luchthaven. Op deze manier kunt u vanuit Kaapstad verder reizen landinwaarts. U geniet van het grootse wat deze mooie stad te bieden heeft en vertrekt daarna verder richting de vele wildparken.

De mogelijkheden voor reizen richting Kaapstad en Zuid-Afrika zijn enorm. Selfdrive4x4.com voorziet u graag van passend advies. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.