9.2/10 op basis van 416 reviews

De schoonheid van het land nodigt velen uit tot een fantastische familiereis naar Zuid Afrika. De wilde dieren spreken tot de verbeelding van u en uw kinderen. Bezoek de vele landen die dit Afrikaanse land rijk is. U zult een hele andere wereld leren kennen tijdens deze familiereis door Zuid Afrika.

Genieten

Om u tijdens uw reis enkel druk te hoeven maken om de pracht en praal van het land, bieden we u een aantal opties aan. Zo kunt u bij Selfdrive4x4x.com terecht voor betrouwbaar autoverhuur, maar ook voor een volledig verzorgde self ride familiereis door Zuid Afrika. In dat geval regelen wij de reserveringen en accommodaties voor u en ontvangt u van ons een optimale route. U kunt de reis eventueel upgraden naar meer comfort. Voorafgaand aan uw familiereis door Zuid Afrika ontvangt u professioneel safari advies en support.

Enkele hoogtepunten van uw familiereis door Zuid Afrika kunnen zijn: het Kruger National Park, Richtersveld (dat alleen bereikbaar is per 4×4) of het Addo Elephant National Park. U kunt uw familiereis door Zuid Afrika ook combineren met een bezoek aan een van de buurlanden.