9.2/10 op basis van 416 reviews

Met een camper door Zuid-Afrika, dat spreekt tot de verbeelding. Wij maken het voor u waar. Dankzij een betrouwbare en goed uitgeruste camper verkent u Zuid-Afrika op uw gemak. U geniet van al het moois wat het land te bieden heeft en hebt zelf de touwtjes in handen. Laat u verbazen door prachtige natuur en wilde diersoorten.

Uw transportmiddel

Self drive door Zuid-Afrika gaan is een geweldige ervaring. De vrijheid die u voelt, maakt al het andere overbodig. U heeft bij ons keus uit diverse 4×4 voertuigen, waaronder verschillende campers. Zuid-Afrika verkennen met vrienden, familie of met uw tweeën. Het kan allemaal.

Voor reizen met comfort is de Discover FunX 4×4 camper het ideale transportmiddel. Completer kan bijna niet. De Toyota Landcruiser Pop-Top 4×4 camper komt er echter wel dicht bij in de buurt. De Trax 4×4 camper en de Toyota Hilux Bushcamper zijn minder compleet, maar ook zeer geschikte voertuigen om uw campertocht door Zuid-Afrika te volbrengen. Welk voertuig u ook kiest, Selfdrive4x4.com garandeert betrouwbare voertuigen tegen voordelige prijzen.

Geniet van de vrijheid, geniet van een campertocht door Zuid-Afrika.