9.2/10 op basis van 418 reviews

Ontdek de ongerepte woestijn – Autohuur Namibië

Hoe leert u een land het beste kennen? Door er zelf rond te rijden en veel te bezoeken. Namibië is een land dat zich uitstekend leent voor een self drive. Via Selfdrive4x4.com de bieden wij u jonge en betrouwbare 4×4 huurauto’s aan tegen een voordelige tarief.

Het land

Namibië is een uitgestrekt en ongerept land. Zonder goede 4×4 is het land bijna niet te doorkruisen. Autohuur voor Namibië bij Selfdrive4x4.com biedt uitkomst. Een groot deel van Namibië bestaat uit woestijn en zandgrond. De Namib en Kalahari woestijn maken deel uit van het land. Daarnaast kent het land een diversiteit aan wilde diersoorten. U kunt ze tegenkomen wanneer u rondreist. Tijdens uw verblijf in Namibië kunt u met een goede 4×4 auto veel dunbevolkte gebieden bezoeken. In het Noordwesten de Himba bevolking of de Caprivistrook aan de grens met Botswana.

Hoogwaardige kwaliteit

Betrouwbare autohuur Namibië reserveert u bij Selfdrive4x4.com. Wij hebben uw voertuig naar wens klaarstaan bij aankomst. Al onze autohuur, ook voor Namibië, betreft hoogwaardige kwaliteit en een voordelige prijs. Adviseert u vooraf bij ons wat het beste voertuig is voor uw reis? Wij kunnen u ook meer vertellen over de vele bezienswaardigheden. Dankzij onze autohuur kunt u veilig Namibië in, naar mooie plekjes zoals de zandduinen bij Sossusvlei,  Etosha National Park, de Fish River Canyon of Luderitz.

Self drive reizen door Namibië – Autohuur Namibië

Voor Namibië bieden wij u diverse self drive reizen. Wanneer de tijd beperkt is dan kan een rondreis van 10 dagen al een mooie impressie geven van dit land. Heeft u meer tijd beschikbaar dan zijn de 14-daagse, 18-daagse en 22-daagse Namibië reizen een aanrader.

Naast onze standaard reizen kunnen wij u ook een maatwerk reis aanbieden. Bel of mail ons voor meer informatie!

Team Selfdrive4x4.com

Autohuur Namibië Spitzkoppe
Rondreis Namibië Epupa Falls
Autohuur Namibië Kaokoland