9.2/10 op basis van 418 reviews

Op vakantie naar prachtig zuidelijk Afrika. Het wordt een reis om nooit te vergeten. Zeker niet als u ervoor kiest met een gehuurde auto Zuid-Afrika te ontdekken. Rij met een 4×4 door het schitterende Kruger Park of het Addo Elephant National Park en u zult verbaasd zijn van wat Zuid-Afrika u te bieden heeft.

Wanneer u gebruik maakt van autohuur in Zuid-Afrika ontdekt u plekken die voor standaard toerisme verborgen blijft. Veel wildparken in Zuid-Afrika kennen speciaal aangelegde 4×4 paden, waardoor genieten zeer eenvoudig wordt. Naast wildparken beschikt Zuid-Afrika over fraaie landschappen en indrukwekkende steden. Door te kiezen voor autohuur bent u in Zuid-Afrika vrij om te bewegen.

Aan alles is gedacht

Selfdrive4x4.com kent Zuid-Afrika en heeft voor u schitterende self drive pakketten samengesteld. Wij verzorgen voor u de accommodaties, het vervoer én de reserveringen. Geniet van een mooie reis inclusief autohuur door Zuid-Afrika, maar laat ons de zorgen op ons nemen. Uw auto staat klaar zodra uw vliegtuig geland is.

Naast complete self drive pakketten, verzorgen wij ook alleen autohuur in Zuid-Afrika. Al onze auto’s zijn 4×4 voertuigen, die naar wens uitgerust zijn met een complete kampeeruitrusting. Onze autohuur in Zuid-Afrika beperkt zich niet tot auto’s alleen. U kunt bij ons ook terecht voor diverse betrouwbare 4×4 campers.

Geniet van al het moois wat Zuid-Afrika u te bieden heeft, geniet van goed geregelde autohuur in Zuid-Afrika.