9.2/10 op basis van 412 reviews

Beleef zelf de wildparken in Botswana – Autohuur Botswana

Hoe leert u een land het beste kennen? Door er bijvoorbeeld zelf rond te rijden en veel te bezoeken. Botswana is een land dat zich uitstekend leent voor een self drive. U kunt volledige zelfstandig dwars door de mooiste wildparken reizen in uw 4×4 auto. Via Selfdrive4x4.com de bieden wij u jonge en betrouwbare 4×4 huurauto’s aan tegen een voordelige tarief.

Het land

Botswana is de selfdrive safari bestemming bij uitstek. Zonder goede 4×4 zijn de wildparken zoals Chobe en Moremi niet te doorkruisen. Autohuur voor Botswana bij Selfdrive4x4.com biedt uitkomst. Een groot deel van Botswana bestaat uit wildparken. Naast deze wildparken zijn er ook uitgestrekte gebieden zoals de Makgadikgadi Zoutpannen. Het Central Kalahari Game Reserve maakt ook deel uit van het land. Daarnaast kent het land een diversiteit aan wilde diersoorten. Bijvoorbeeld grote kuddes olifanten of buffels vindt U bij de Chobe rivier. Tijdens uw verblijf in Botswana kunt u met een goede 4×4 auto ook het bijzondere Kubu Island bezoeken. Een plek vol Baobab bomen midden in de zoutpannen. Bushmen vindt U tijdens de reis in de buurt van Ghanzi. En wanneer u naar de aangrenzende landen wil reizen kunt u eenvoudig de grens oversteken naar Namibië, Zuid-Afrika en Zimbabwe.

Hoogwaardige kwaliteit autohuur Botswana

Betrouwbare autohuur Botswana reserveert u bij Selfdrive4x4.com. Wij hebben uw 4×4 auto naar wens klaarstaan bij aankomst in Kasane of Maun. Al onze autohuur, ook voor Botswana, betreft hoogwaardige kwaliteit maar ook een voordelige prijs. Adviseert u vooraf bij ons wat het beste voertuig is voor uw reis? Wij kunnen u ook meer vertellen over de vele bezienswaardigheden. Dankzij onze autohuur kunt u veilig Botswana in, naar mooie plekjes zoals het Moremi Game Reserve, de Okavango Delta, het Chobe National Park en Kubu Island in de Makgadikgadi Zoutpannen.

Self drive reizen door Botswana met autohuur

Voor Botswana bieden wij u diverse self drive reizen. Wanneer de tijd beperkt is dan kan een rondreis van 11 dagen al een mooie impressie geven van dit land. Heeft u meer tijd beschikbaar dan zijn de 14-daagse, 16-daagse en 19-daagse Botswana reizen een aanrader.

Naast onze standaard reizen kunnen wij u ook een maatwerk reis aanbieden.

Ook interessante links:

Wikipedia Botswana

Botswana Tourism

Self drive roadtrip Botswana
3 op reis Botswana
Moremi Game Reserve