9.2/10 op basis van 421 reviews

Storms River Mouth Restcamp

Naast de indrukwekkende kliffen van Tsitsikamma National Park ligt het Storms River Mouth Restcamp. De chalets zijn gelegen in deze schitterende omgeving, direct aan het water. De chalets hebben een eigen keuken, badkamer, veranda en braai. Een accommodatie van alle gemakken voorzien op een zeer unieke locatie.

Er zijn veel activiteiten te ondernemen in dit gebied. Vooral de actieveling kan hier zijn hart ophalen. Er zijn talloze hikes, van een paar uur tot meerdaagse tochten. Bij de receptie van het restcamp krijgt u hier meer informatie over. Op het kamp is het bedrijf Untouched Adventures gevestigd. Met de gidsen van Untouched Adventures kunt u mee op een kayaktocht door de monding van de Storms Rivier. Dit is een prachtige en goed georganiseerde tocht. Gaat u het kamp uit, dan vindt u bij Storms River Village (15 min rijden vanuit het kamp) nog tal van andere leuke activiteiten in deze omgeving. Zo kunt u hier een paardrijtocht maken of een mountainbike huren. Ook is hier een lokale brouwerij die proeverijen aanbiedt.

Dit kamp heeft de afgelopen tijd een grote verbouwing doorgemaakt. Alle voorzieningen zijn gemoderniseerd, de receptie is vernieuwd en aan de bouw van het nieuwe restaurant wordt hard gewerkt. Er is nu een tijdelijk restaurant waar prima maaltijden worden geserveerd. In het tijdelijke restaurant is wifi.

Accommodatie voorzieningen

  • Chalets met uitzicht op zee
  • Eigen veranda
  • Keuken
  • Badkamer
  • Restaurant
  • Wifi in het restaurant
  • Basic supermarkt
  • Curio winkel
  • Mooie hikes vanuit het restcamp
  • Naast Storms River Mouth

Andere accommodaties in Garden Route National Park

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie