9.2/10 op basis van 421 reviews

Satara Restcamp – Chalet

Satara Restcamp is een ruim opgezet kamp te midden van het Krugerpark in Zuid-Afrika. Het kamp biedt 100 kampeerplaatsen en 152 chalets. Het voordeel van dit grote kamp zijn de goede faciliteiten. Het kamp heeft een restaurant en een grotere supermarkt dat is ingericht op zelf koken in het kamp. Ook kunt u hier na een ochtend game driven in de middag lekker afkoelen bij het zwembad

Satara Restcamp staat ook wel bekend als het ‘catcamp’ omdat u hier goed leeuwen, luipaarden en cheetah’s kunt spotten. Doordat het  kamp in een vruchtbaar gebied ligt, trekt het veel antilopen aan. Een ideale jachtplaats voor de jagers. Satara Restcamp is al wat ouder en wordt langzaam maar zeker gemoderniseerd. Zo krijgen steeds meer bungalows airconditioning en hebben de kampeerplaatsen elektriciteit.

De chalets/rondavels staan in kringen bij elkaar wat zorgt voor een gezellige sfeer. Een aantal van deze kringen heeft uitzicht op het park. De rondavels hebben een eigen badkamer en een buiten keuken. Deze is voorzien van alle kookgerei.

Satara Restcamp is een bekende stop tijdens een self drive 4×4 reis in het Kruger National Park.

Accommodatie voorzieningen

 • Knusse rondavels
 • Eigen badkamer
 • Buiten keuken en braai
 • In het centrum van het Krugerpark
 • Informatie bij de receptie
 • Restaurant
 • Delicatessenwinkel
 • Zwembad met kinderspeelplaats
 • Cafetaria
 • Wasserette
 • Benzinepomp

Andere accommodaties in Kruger National Park

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie