9.2/10 op basis van 416 reviews

Ndhovu Safari Lodge – Campsite

Ongeveer 20 km ten zuidoosten van de Divundu-brug langs weg D3403 (C48), net achter de Popa Falls, is de afslag naar Ndhovu Safari Lodge. Een rustig toevluchtsoord aan de rivier, gelegen aan de westelijke oevers van de Kavango-rivier, met uitzicht op het bekende Mahango game reserve.

Ndhovu Safari Lodge luxe accommodatie met tenten, riviertenten op het water en gewone kampeerplaatsen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden bij de lodge. Zoals
cruises bij zonsondergang, visexcursies, dorpsrondleidingen en game drives. Er zijn in dit gebied meer dan 400 vogelsoorten bekend, waarvan u er zeer waarschijnlijk een groot aantal gaat zien.

Het Mahango Game Reserve ligt op slechts 2 km afstand en biedt uitstekende mogelijkheden om onder andere olifanten, buffels en sable antilopen te bekijken. Ndhovu ligt op slechts tien minuten rijden van de landingsbaan Bagani. Over de weg is het 20 km van Bagani Bridge (Divundu), 225 km van Rundu en 340 km van Katima Mulilo, een ideale tussenstop tussen Etosha National Park en Victoria Falls.

De gastheren bij Ndhovu Safari Lodge zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw verblijf in de safarilodge een onvergetelijke ervaring wordt.

Accommodatie voorzieningen

  • Schaduwrijke kampeerplaatsen naast de rivier
  • Zwembad
  • Restaurant/bar
  • Wasfaciliteiten
  • Gelegen aan de Kavango rivier
  • Gratis wifi
  • Mogelijkheid om activiteiten te boeken

Andere accommodaties in Mahango Game Reserve

10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie