9.2/10 op basis van 421 reviews

Een 4×4 huren Zuid-Afrika verkennen. Wie wil dat nou niet? Op deze manier leert u het land echt kennen en bepaalt u zelf hoe uw reis eruit ziet. Wij helpen u op weg met een voorgestelde route en een volledig uitgeruste 4×4, die wij verhuren in Zuid Afrika. U bepaalt echter zelf hoe u de reis precies uitvoert.

Het land 4×4 huren Zuid-Afrika

Zuid-Afrika roept een beeld op van wilde dieren, heerlijk weer en een prachtige omgeving. En dat is ook zo. Zuid-Afrika kent grotendeels een halfwoestijn klimaat, met aan de kust een subtropisch klimaat. Hierdoor is het overdag vaak zonnig en ’s nachts koel. Het land kent hoogvlaktes, veel heuvels en een smalle kuststrook. Een 4×4 huren is in Zuid Afrika geen overbodige luxe. Door de vele wildparken die het land herbergt, zijn diverse 4×4 tracks geplaatst. Zo wordt uw zoektocht naar wilde dieren nog eenvoudiger. Bekijk het complete aanbod aan 4×4 auto’s op deze pagina!

Betrouwbare huurauto’s

Bij Selfdrive4x4.com kunt u een 4×4 huren om Zuid-Afrika te verkennen. De auto’s uit ons aanbod zijn maximaal 3 jaar oud. Maar vaak zult u een jonge 4×4 auto tot uw beschikking hebben tijdens uw rondreis.  U kunt de autohuur starten in Johannesburg, Durban, Kaapstad of Upington. Tevens is het mogelijk op aanvraag in andere plaatsen te starten. Wilt u liever ergens anders starten, dan is dat in overleg mogelijk. En wanneer u een one-way rental (bijvoorbeeld van Johannesburg naar Kaapstad) wilt maken bent u bij ons ook aan het goede adres. Liever een 4×4 huren in combinatie met accommodaties en reserveringen? Selfdrive4x4.com heeft ook diverse self drive pakket reizen samengesteld.

4x4 huren Zuid-Afrika
Naukluft Campsite Namibia
Landcruiser self drive Botswana