9.2/10 op basis van 418 reviews

U wilt uw droom waarmaken. Een 4×4 huren en Zuid-Afrika doorkruisen. Van de grote stad Johannesburg naar de mooie wildparken van het land. Het is mogelijk. U kunt zelfs overnachten in een van de wildparken!

Selfdrive4x4.com laat uw dromen graag uitkomen. U kunt bij ons een betrouwbare, volledig uitgeruste 4×4 huren en Zuid-Afrika ontdekken. Ons wagenpark bestaat stuk voor stuk uit goed onderhouden vervoersmiddelen en loopt van 4×4 auto’s tot campers. U kunt het best vooraf aan de reis contact met ons opnemen over wat de beste 4×4 is om te huren voor Zuid-Afrika. Ons team bestaat uit ervaren Afrika rijders, die u van goed advies kunnen voorzien. Bij ons kunt u bovendien een 4×4 huren voor Zuid-Afrika tegen een zeer gunstige prijs.

Op safari

Zuid-Afrika roept het echte safari gevoel op. De mooie natuur en de vele wildparken zorgen ervoor dat het land een enorme aantrekkingskracht heeft op toeristen. Dieren zoals de olifant, de leeuw, de luipaard, de buffel en de neushoorn bevinden zich in dit prachtige land. Des te meer reden om een 4×4 te huren en in Zuid-Afrika op pad te gaan. U kunt prachtige foto’s schieten en nog lang van uw vakantie nagenieten.