9.2/10 op basis van 418 reviews

Over de Toyota Hilux Single Cab Bushcamper

Deze comfortabele camper is compleet uitgerust voor 2 personen. De wagen heeft een sterke 2.4 turbo diesel motor waarmee u met een veilig gevoel door Zuidelijk Afrika kunt reizen. De long range diesel tank zorgt ervoor dat u ook op de meest afgelegen plekken kunt komen. De wagen heeft daarnaast een dubbele accu, twee reserve wielen en airco.  De compacte camperbody maakt dit een ideale 4×4 auto voor een comfortabele self drive.

Bij de Single Cab Bushcamper krijgt u een complete kook en kampeeruitrusting inclusief tafel en stoelen, een grote water tank en een koelkast. Bij de Single Cab Bushcamper kookt u buiten de wagen. De camper body is alleen voor slapen en/of zitten in de wagen. Dit in tegenstelling tot de Trax camper die wij aanbieden.

De specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier, vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen.

 

Specificaties

Bekijk hier de specificaties van de Toyota Hilux Single Cab Bushcamper. De specificaties van de Toyota Hilux Single Cab Bushcamper kunnen verschillen per leverancier. Vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle kampeer 4x4 auto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.

bbq

BBQ set

Complete BBQ set

gasfles

Jerrycan voor diesel

1 of 2 jerrycan(s) van 20 liter (afh. uitrusting)

gaskoker

Camping gas cylinder & stove

1 or 2 gas cylinders to cook (dep. equipment)

keukenset

Keukenset

Complete keuken en bestek set

laadkist

Laadkist

Een laadkist voor de kookuitrusting en proviand

lantaarn

Lantaarn of lamp

12v oplaadbare lantaarn of een gaslamp

radio cd

Radio / CD

De auto is voorzien van een radio/cd speler, USB aansluiting en vaak AUX en Bluetooth

stuurbekrachtiging

Stuurbekrachtiging

De auto is voorzien van stuurbekrachtiging

tafel en stoelen

Tafel en stoelen

1 tafel en 2-5 stoelen

Watertank

Een 40 liter watertank (afh. type)

diepvriezer

Koelkast / vriezer

12v/220v (afh. type)

2e reservewiel

Een 2e reservewiel voor voor meer veiligheid onderweg

2e accu

Een 2e accu als stroomvoorziening voor de koelkast

airco

Airco

De auto is voorzien van airconditioning

2.4 dieselmotor

Prijzen

De prijzen verschillen per seizoen, locatie en duur van de reis. Wij maken graag een zo gunstig mogelijke aanbieding bij uw persoonlijke wensen.

Indicatieprijs per dag

  • Laagseizoen (januari - maart) v.a. €103,-
  • Voorseizoen (april - juni) v.a. €115,-
  • Hoogseizoen (juli - oktober) v.a. €191,-
  • Naseizoen (november - december) v.a. €168,-

Bovenstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De prijs verschilt per start- en eindlocatie en duur van de reis. Wij maken graag een zo gunstig mogelijke aanbieding voor uw persoonlijke wensen.

Inbegrepen

Onbeperkte kilometers
Volledige kampeeruitrusting
12v koelkast/vrieskast
Extra diesel en/of water tanks
Extra reservewiel
Standaard verzekering met eigen risico
Handig Selfdrive4x4.com Keycord

Niet inbegrepen

Verlaging van het eigen risico
Cross border fees
2e driver (bij enkele types)
GPS en/of satelliet telefoon
One way fee (start en eind in een andere plaats)
Aanvullende verzekering zonder eigen risico
10 / 10

Schitterende route en snelle hulp

Wij hebben een fantastische reis gehad. Het advies die we hebben gekregen tijdens het boekingsproces om een zwaardere uitvoering auto te huren bleek echt een zeer goede zet. De auto was splinternieuw. Waar andere auto’s vastzaten in het zand reden wij met gemak door. Ook vragen die we tijdens de reis per mail stelden werden snel en efficiënt beantwoord. De route was schitterend met ongelooflijk mooie en onvergetelijke campsites. Wij hadden helaas ook een kleine schade gemaakt aan de auto maar dit werd keurig afgehandeld door de verhuurder en vergoedt door de bij selfdrive 4×4 afesloten verzekering. Door de goede voorbereiding en informatievoorziening en het complete pakket van selfdrive 4×4 is het een onvergetelijk mooi avontuur geworden. Ik raad deze organisatie dan ook zeer aan wanneer je een selfdrive reis in Afrika wilt maken. Top!

Jordi van Oosten

10 / 10

Adequate hulp

Selfdrive4x4.com biedt adequate en deskundige hulp bij zowel het plannen van het reisschema, het regelen van autohuur en het daarbij horende papierwerk (verzekeringen, transfers) en het vastleggen van de camping- en lodge-locaties.

Leen & Maartje

9 / 10

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen!

De reis was geweldig en voldeed aan al onze verwachtingen, de campsites waren vaak mooi gelegen en uniek qua vormgeving en inrichting. Dat het koud zou kunnen zijn na zonsondergang wisten we natuurlijk maar toch verwacht je dat het wel mee zal vallen. 3 tot 6 graden boven nul in je tent blijft toch wel erg koud! Het is dus raadzaam om in de wintermaanden (NL’s zomermaanden) een warme (dons)slaapzak mee te nemen en voldoende warme kleding. En natuurlijk elke avond een kampvuur maken! Hans bedankt voor de mooie reis, we hebben er volop van genoten en gaan zeker nog een keer naar Afrika!

Simon Koch

9 / 10

Goed bereikbaar

De mannen van Selfdrive4x4.com hebben ons fantastisch geholpen bij het samenstellen, plannen en boeken van onze reis door Namibië, Botswana, Zimbabwe en Zuid-Afrika. Waardevolle tips gegeven ten aanzien van ons initieel bedachte reisschema, fantastische campingplaatsen en B&B’s uitgezocht/ geboekt. Altijd goed bereikbaar, en betrokken bij de reis (o.a. door actief posten op social media).

 

Rudy van Veen

9 / 10

Ontzettend genoten

Wij zijn sinds donderdagavond weer op Nederlandse bodem. Best nog een vreemd gevoel na 7,5 maand reizen. We hebben ongelofelijk genoten van onze vrijheid. Afrika was absoluut de slagroom op de taart! Wat een prachtig avontuur. Het rijden in de Toyota 4×4 en het kamperen (met name in de wildparken) vonden we helemaal te gek. Ook de kinderen. Dank ook voor de samenwerking. Je biedt een excellente service. De route en de accommodaties waren uitstekend. We hebben in Maun de route aangepast omdat we de mogelijkheid zagen om rechtsreeks via Savuti (Chobe NP) te reizen (er bleek een annulering te zijn op de campsite aldaar).

R. Schnieders & familie