9.2/10 op basis van 418 reviews

Namibië, het land met de ongerepte natuur en zijn vele wilde diersoorten. Het land dat voornamelijk bestaat uit prachtige woestijnen en waar nog veel te ontdekken valt. Namibië is een fantastische reisbestemming.

Veel te ontdekken

De ruige en uitgestrekte gebieden in Namibië maken het een reisbestemming die zeker geschikt is voor 4×4 vervoer. De kracht van een 4×4 is nodig om bijvoorbeeld de Sossusvlei of het Etosha National Park te bereiken en geeft u de kans door de dunbevolkte gebieden in het land te reizen. Tijdens een bezoek aan Namibië is uw reis niet compleet zonder een bezoek aan de Kolmanskoppe, de Caprivistrook of de Fish River Canyon.

Selfdrive4x4x.com heeft diverse reizen naar Namibië samengesteld. Een reis van 14,21 of 24 dagen behoort tot de mogelijkheden. Het is echter altijd mogelijk extra dagen bij te boeken om uw reis door Namibië te verlengen. Tevens behoort enkel autohuur ook tot de mogelijkheden. Onze reizen naar Namibië kennen flexibele reisdata. Laat u van tevoren goed informeren door onze ervaren Namibië specialisten.