9.2/10 op basis van 421 reviews

Rondreis Namibië

Namibië, een land dat voor velen van ons nog het nodige aan de verbeelding overlaat. Geniet van dit uitgestrekte en prachtige land in zuidelijk Afrika. Tijdens uw rondreis door Namibië ontdekt u de ongerepte en ruige natuur en leert u het land pas echt kennen. U zult versteld staan door de schoonheid van bijvoorbeeld de Twyfelfontein. En bijvoorbeeld de mooie natuur rond de Spitzkoppe of Epupa Falls in het Kaokoland. Ook de vele wilde diersoorten zullen u verrassen. Een rondreis door Namibië zal u uw hele leven bij blijven.

Woestijn

Namibië is bijzonder ongerept. Het uitgestrekte land bestaat voornamelijk uit woestijnvlakte. Ook de oudste woestijn ter wereld bevindt zich in Namibië, de Namib Woestijn. Tijdens uw rondreis door Namibië zult u ook veel van deze woestijn zien. U kunt bijvoorbeeld ook een bezoek brengen aan de zandduinen bij Sossusvlei. Ga in de vroege ochtend en beklim een van de zandduinen. Een adembenemend uitzicht. Met een 4×4 self drive kost het geen enkele moeite al deze mooie gebieden te bereiken.

Ruim aanbod

Een rondreis Namibie is er in diverse uitvoeringen. Selfdrive4x4.com biedt u de gelegenheid enkel een voertuig te huren, maar is ook de uitgelezen partner als het gaat om pakket reizen. Een rondreis door Namibië inclusief vervoer, reserveringen en accommodaties kan geboekt worden voor bijvoorbeeld 14, 21 of 24 dagen met diverse accommodaties. Kamperen of in lodges of een mix alles is mogelijk. U bepaalt zelf of u gaat voor avontuurlijk kamperen of dat u kiest voor het gemak van een lodge.

Een selectie van onze standaard rondreizen:

Alternatieve reizen

Naast alleen een rondreis Namibie is het ook mogelijk de combinatie te maken met het buurland Botswana. Kijk bijvoorbeeld bij deze rondreizen met start en eindpunt in Windhoek.

 

Zebra Rondreis Namibië
Namibië rondreis Spitzkoppe
Rondreis Namibië Epupa Falls

De reis aanpassen naar wens:

De reis door Namibië kan altijd worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Wanneer u speciale wensen heeft of een aangepaste route zoekt kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of email. Wij staan u graag te woord!