9.2/10 op basis van 418 reviews

Namibië Rondreis met Selfdrive4x4.com

U wilt naar Namibië? Een rondreis is een geweldige manier om het land echt te leren kennen. Dit prachtige, ongerepte, veelal uit woestijngrond bestaande, land is een uitdaging om per 4×4 te verkennen. Onze Namibië rondreis pakketten geven u de kans volledig van alles te genieten. Bekende hoogtepunten van dit land zijn bijvoorbeeld de zandduinen bij Sossusvlei en het desolate Deadvlei met dode acaciabomen. Verder kunt u het Etosha National Park bezoeken. In de avond kunt u daar bij de verlichte drinkplaatsen bijvoorbeeld neushoorns of olifanten zien drinken. Met een beetje geluk ziet u ook de luipaard!

Waarom 4×4?

Een rondreis door Namibië kan haast niet starten zonder een 4×4 voertuig. Het land kent nog veel ongerepte gebieden, die met normaal vervoer moeilijk te bereiken zijn. Zo maken verschillende van onze reizen gebruik van de afgelegen Ugab Rhino track. Een route in het Damaraland. De track is een 4×4 spoor en de ondergrond bestaat uit stenen. Rond Ugab Rhino zult u ook zwaar mul zand treffen in de Ugah rivierbedding. Op deze route rijdt u vrijwel zeker alleen! Om die reden bieden wij u betrouwbaar 4×4 autoverhuur. Dankzij de goed uitgeruste 4×4 voertuigen krijgt u in Namibië, tijdens uw rondreis, de kans het land echt te kennen. Zonder zorgen om uw vervoer.

Self drive pakket reizen

Bij Selfdrive4x4.com nemen we u graag meer uit handen. Wij bieden in Namibië een rondreis aan van 14 tot 22 dagen:

Langer op reis kan natuurlijk ook. Al onzen reizen zijn naar wens aan te passen.

Ook is het mogelijk Namibië tijdens een rondreis te aanschouwen en het land te combineren met een van de buurlanden. Bijvoorbeeld Botswana. U geniet niet alleen van prachtig Namibië, maar ook van de vele wildparken in Botswana.

Selfdrive4x4.com biedt voor Namibië autohuur en rondreis pakketten aan.

Foto galerij Namibië

Sesriem Namibia
Rondreis Namibie Damaraland
Namibie rondreis Kaokoland