9.2/10 op basis van 418 reviews

Namibië en Botswana

Namibië en Botswana zijn twee bestemmingen die zich beiden bevinden in zuidelijk Afrika. De landen grenzen aan elkaar. Hierdoor is het tijdens een vakantie zeer goed mogelijk allebij deze landen te bezoeken. Op deze manier geniet u van het mooie ongerepte land van Namibië en ook de safari mogelijkheden in Botswana.

Écht ontdekken doet u deze landen per 4×4. Zelf rijden is daarbij een uitgelezen mogelijkheid. U heeft uw rondreis door Namibië en Botswana daardoor in eigen hand en u bepaalt bijvoorbeeld zelf waar in beide landen u langer vertoeft. Bent u enorm geboeid door de grote Namib woestijn? Of wilt u nog wat extra wilde dieren spotten in Botswana? U bepaalt het zelf, wanneer u kiest voor een self drive door deze twee landen in Afrika.

Hoogtepunten van deze twee landen:

De belangrijktse bezienswaardigheden die u kunt bezoeken zijn o.a. de zandduinen in de Namib Woestijn en het Etosha National Park. De Okavango Delta en het Chobe National Park zijn ook bijzondere locaties die u kunt bezoeken.

24 dagen op verkenning

Selfdrive4x4.com heeft een schitterende self drive pakket reis door Namibië en Botswana samengesteld. Tijdens deze rondreis heeft u ruim de tijd de prachtige landen goed te verkennen. Een pakket reis voorziet u van betrouwbaar vervoer, een uitstekende route en goed geregelde overnachtingen. U bent echter altijd in de gelegenheid de Namibië en Botswana rondreis verder naar wens aan te passen. Bekijk hier de 24-daagse roadtrip.

4x4 huren Zuid-Afrika
Zebra Rondreis Namibië
Desert Camp Namibië