Tel:+31357600418
Email:info@selfdrive4x4.com

Self Drive Reizen (route + 4x4 auto + overnachtingen)

Onze self drive pakket reizen (full service) zijn beschikbaar op flexibele reisdata gedurende het gehele jaar. Selfdrive4x4.com verzorgt voor u de complete reis inclusief betrouwbare autohuur, verzekering, accommodaties en reserveringen en neemt u veel werk uit handen. Onze service gaat verder dan alleen het boeken van de reis. U ontvangt een Lonely Planet reisgids, een GPS met Tracks4Africa, omvormer en duidelijke kaarten. Ook leveren we een goede bandenspanningsmeter en afhankelijk van de bestemming ook een satelliet telefoon. Wanneer u terplekke in de problemen komt zijn wij zijn ook altijd beschikbaar voor assistentie tijdens uw vakantie in Afrika.

Maatwerk
Wilt u een advies op maat, de standaard route aanpassen, een andere 4x4 auto of graag weten welke periode voor u het meest geschikt is? Neem dan contact op met Selfdrive4x4.com via de telefon 035-7600418.

Green Season
Speciaal voor onze winter en het groene zomer seizoen in Zuidelijk Afrika hebben wij verschillende 'Green Season' reizen samengesteld, in het groene seizoen zijn de wegen in de parken 'meer avontuurlijk'. 

Filter op bestemming en duur van de reis of bekijk alle reizen beschikbaar:

« vorige 1   2    volgende »
4x4 Auto's
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis