Tel:+31357600418
Email:info@selfdrive4x4.com
Banner

'Cheetah' Safari Advies

Selfdrive4x4.com biedt u 'Cheetah' Self Drive Safari Advies. Een dienstverlening die u bijzonder veel tijd zal besparen tijdens de voorbereiding en organisatie van u self drive 4x4 vakantie in Zuidelijk Afrika. Onze kennis bespaart u tijd en voorziet u van een perfecte 4x4 self drive reis.

Op basis van bij elkaar een kleine 250.000 Afrika kilometers vertrouwen wij er op dat wij de self drive reiziger van een zeer goed en up to date safari advies kunnen voorzien. Om volledig up to date te blijven worden de reisomstandigheden en situaties in Zuidelijk Afrika dagelijks door ons bijgehouden via onze contacten ter plekke en via de social media.

Onze aanpak is persoonlijk en staat garant voor een betrouwbaar reisadvies. U heeft persoonlijk contact met iemand die ook daarwerkelijk de gebieden kent uit eigen reis- en self drive ervaring en in contact is met de specialisten ter plekke.

De Cheetah adviesmodule is los beschikbaar en in combinatie met een 4x4 autohuur.

Het 'Cheetah' Self Drive Safari Advies bestaat uit:

  • Plannen van de route met weblinks, afstanden & tips
  • Per e-mail tot één minuut voor vertrek beschikbaar voor overleg
  • GPS Kaart (PDF) van het te bezoeken land(en)
  • Tijdens uw Safari per telefoon, WhatsApp, SMS of internet te raadplegen
  • Gratis Garmin GPS met de nieuwste Tracks4Africa software (max. 30 dagen). Deze GPS heeft u al in huis minimaal 7 dagen voor vertrek!
  • Boeken van alle Campsites in National Parks van Zuid-Afrika, Botswana & uw overnachtingen in Namibië.

Prijs: € 599,- (in combinatie met 4x4 autohuur)

Bij Selfdrive4x4.com pakketreizen is het Cheetah Advies standaard inclusief. 

Heeft u vragen over het 'Cheetah' Self Drive Advies dan kunt u via telefoon of email contact op nemen. Hans Schoelink staat u graag te woord. Tel. +31503640451 / hans@selfdrive4x4.com.

4x4 Auto's
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis