Tel:+31357600418
Email:info@selfdrive4x4.com
Banner

Trax 4x4 camper

Offerte aanvragen

De Toyota Hilux of Nissan Trax 4x4 camper is een comfortabele tweepersoonsauto met uitklapbare camper body.

Een fantastisch voertuig om in comfort mee buiten de verharde wegen te gaan. De Trax is een modern ontworpen 4x4 camper voor 2 volwassenen op de basis van een Toyota/Nissan 4x4 chassis. Met weinig moeite kan het dak verhoogd en de zijkanten uitgeklapt worden om een ruime leefruimte te creëren met volledige stahoogte en een groot tweepersoons bed. Een 12V compressor koelkast/vriezer, een gaskooktoestel, warm en koud stromend water en een buitendouche maken het beeld compleet. Een volledige uitrusting inclusief beddengoed / slaapzakken wordt bijgeleverd.

De Trax is naast de Bushcamper en FunX het meest voordelige 4x4 voertuig wanneer u niet in een daktent wilt slapen maar wel de mogelijkheid wilt hebben om afgelegen gebieden te bezoeken en off-road te rijden door de wildparken en ruige natuur van o.a. Botswana en Namibië

Specificaties:
Geschikt voor 2 volwassenen. 2.5lt diesel motor, hoge en lage kruipratio, 80lt brandstofcapaciteit (of meer afh. type), twee 20lt jerry cans, twee reservebanden, 2x20lt water tank, radio/CD/MP3, bankzitting of stoelen in cabine, cabine airco, 40 lt koelkast, buiten douche met warm/koud water. 

Let op: 
Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier, vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle kampeer 4x4 auto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.

Prijzen:
Vanaf € 68,- tot € 140,- per dag (Kaapstad) voor de Nissan Trax. De Toyota Trax is ca. € 10,- per dag duurder. Prijzen verschillen zeer sterk per seizoen en startlocatie. Tevens is de duur van de autohuur bepalend voor de prijs per dag. De periode vanaf november t/m juni is de meest voordelige periode om deze 4x4 te huren.

Let op: 
Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle kampeer 4x4 auto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.

Vraag een persoonlijke & vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Offerte aanvragen
4x4 Auto's
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis