Tel:+31357600418
Email:info@selfdrive4x4.com
Banner

Land Rover Defender

Offerte aanvragen

De klassieke 4x4 voor het bezoeken van de meest afgelegen gebieden in Zuidelijk Afrika. Al sinds 1958 is deze wagen qua quiterlijk weinig veranderd maar intern beschikt de Defender inmddels over een zeer moderne Tdci turbo dieselmotor, airconditioning en 6 versnellingsbak.

2016 is het laatste jaar dat dit icoon, de Defender in de verhuur beschikbaar is voor Zuidelijk-Afrika. Kies als alternatief de Toyota Landcruiser.

De meest gebruikte variant is de 110 Station Wagon (zie foto). De auto's zijn beschikbaar met verschillende types dieselmotoren (Td5/Puma/Tdi). Alle jonge Land Rover Defender hebben de 2.2 of 2.4 Tdci dieselmotor. Voor autohuur Namibie en Botswana is de Land Rover Defender een van de beste keuze. De excellente off-road eigenschappen maken dat je met deze Land Rover Defender tijdens een self drive reis door Afrika de meest afgelegen gebieden kunt bezoeken. De Land Rover Defender is ideaal voor het bezoeken van o.a. het Moremi Game Reserve en het Chobe National Park in Botswana.

Specificaties:

Compleet uitgerust voor 2 of 4 personen (5e of 6e persoon op aanvraag). Twee daktenten, dubbele accu, turbo diesel motor, airconditioning, complete kook en kampeeruitrusting inclusief tafel en stoelen. Twee reserve wielen, long range diesel tank, water tank en koelkast. De Defender is beschikbaar met en zonder kampeeruitrusting. Bij 5 of meer personen is het een optie een safari trailer er bij te huren voor bagage en kampeeruitrusting.

Let op: 
Specificaties per wagen kunnen verschillen per leverancier vraag ons altijd naar de specificaties van de aangeboden wagen. Alle kampeer 4x4 auto's hebben een zeer complete uitrusting voor 2-4 personen waarbij vrijwel alles inbegrepen is voor het maken van een kampeerreis door Zuidelijk Afrika.

Prijzen:
Vanaf ca. € 105,- tot ca. € 175,- per dag (Tanzania rond de 325 USD). Prijzen verschillen zeer sterk per seizoen en startlocatie. Tevens is de duur van de autohuur bepalend voor de prijs per dag. De periode vanaf november t/m juni is de meest voordelige periode om deze 4x4 te huren.

Vraag een persoonlijke & vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Offerte aanvragen
4x4 Auto's
Bestemmingen Afrika
Vertrouwd op reis